Феромед 97 ЕООД

София
  • 669 показвания

Феромед 97 ЕООД

София
  • 669 показвания

Информация за Феромед 97 ЕООД

„Феромед 97" ЕООД е създадена през 1997 г. за дистрибуцията на медицински консумативи, апаратура и сервизна дейност. Фирмената политика е предлагане на високотехнологични продукти, акуратност към клиентите и бързина на доставките. През юли 2008 г „Феромед 97”ЕООД получи официално сертификат за успешно внедрена и функционираща система за управление на качеството съгласно стандарта ISO 9001:2000 от Moody International GmbH, а през 2010г. се сертифицира по ISO 9001:2008.


 


„Феромед 97”ЕООД работи със световно известни водещи фирми в областта на урологията, съдовата хирургия, дерматологията, алергологията, както и в дозиметрията и контрол на качеството в рентгеновата диагностика и лъчелечението.


 


„Феромед 97”ЕООД предлага лазерна апаратура за дерматология (на датската фирма MedArt), диодни и холмиум лазери за урология (на германската фирма Dornier MedTech GmbH) и диодни лазери за ендовенозни аблации (на датската фирма MedArt),  тестове за епикутанно тестуване и хаптени на шведската фирма Chemotechnique Diagnostic, апарати за шоково вълново терапия на рефрактерна ангина пекторис и еректилна дисфункция на израелската фирма Medispec, инструменти и уреди за дозиметрия и за контрол на качеството на уредби с йонизиращо лъчение в медицината на фирма – IBA Dosimetry (Белгия, Германия). 


 


Основни дейности


 


Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на медицински изделия в следните области: 


 


•    дерматология;


•    алергология;


•    инструменти за контрол на качеството в ренгеновата диагностика и лъчелечението;


•    Съдова хирургия


•    урология


 


Основен акцент – в “нишови” продукти и високо технологични такива.