Венгер А плюс ООД Медицински Изделия Пловдив

Пловдив
  • 883 показвания

Венгер А плюс ООД Медицински Изделия Пловдив

Пловдив
  • 883 показвания

Информация за Венгер А плюс ООД Медицински Изделия Пловдив

Фирма Венгер работи в България от 1997 г. Неин основател и собственик еспециалистът – аудиолог г-жа Ерика Венгер, която има дългогодишен опит в създаването и управлението на мрежа от офиси със същата дейност в родината си – Швейцария.
Ползвайки нейния опит и ръководство фирма Венгер обслужва своите пациенти с швейцарска прецизност и по европейски стандарт.

Един от приоритетите в работата ни е да консултираме и насочваме хората с увреждания да ползват правата си за облекчаване и задоволяване на своите нужди и потребности в ежедневието.Ние ви помагаме да възвърнете своята радост и вяра в живота!


АСОРТИМЕНТ:Лумбостати, постоперативни корсети, различни видове ортези и бандажи, медицински ортопедични чехли българско производство от естествена кожа, апарати за измерване на кръвно налягане на водеща швейцарска фирма – механични, полуавтоматични и автоматични, антиварикозни чорапи и чорапогащници, надстройки за тоалетна, антидекубитални кръгове, силиконови продукти за крака, различни видове стелки – цели и частични, шийни яки, компресивни ръкави при лимфодем, подлоги, уринатори – дамски и мъжки, гащички на фрейка, чашки за промиване на очи, иригатори за клизма, еластични бинтове и още много други.


продукти
Изработваме индивидуални отливки за ползващите слухов апарат.

Предлагаме акумулаторни инвалидни колички, рингови инвалидни колички, комбинирани столове за баня и тоалет, столове за баня, антидекубитални дюшеци тип матрак и компресорни, антидекубитални възглавници, качествени батерии за слухов апарат.

Патерици – подмишечни и канадки, бастуни, проходилки