Асистент 24 Болногледачи за Германия, Австрия и България

София
  • 329 показвания

Асистент 24 Болногледачи за Германия, Австрия и България

София
  • 329 показвания

Информация за Асистент 24 Болногледачи за Германия, Австрия и България

Когато нашите възрастни родители не могат да се справят вече сами, а в забързаното си ежедневие ние не можем да им отделим времето и вниманието, от което те имат нужда, Асистент24 осигурява необходимата им помощ в собствения им дом, без да ги откъсва от привичната им среда, от любимите им вещи и атмосфера. По този начин и възрастните хора, и техните близки ще имат възможност да водят щастлив, спокоен и пълноценен живот.Грижата за възрастните хора е винаги актуална и належаща, а мрежата от близки хора, способни да окажат тези грижи - все така недостатъчна. Затова ние предлагаме нашата помощ - да бъдем опора за близките Ви, защото знаем, че възрастните хора имат особено голяма нужда от време и внимание.

Ръка подадена за помощ, за да посрещнете и изживеете старините си спокойно и с достойнство. Човек трябва да може да се радва на старините си, а това е възможно най-добре в собствения дом, заобиколен от всичко познато и мило.

Домовете за възрастни, хосписите и болниците са варианти, които може да носят стрес от откъсването от корените, които много от нуждаещите се приемат тежко.


Нашата грижа няма да носи този фактор, тя ще осигури единството на грижата за тялото, духа и психиката, защото човекът в цялата му комплексност е в центъра на нашето внимание, той е нашата мисия.
Асистент24 е Вашият малък голям помощник в златните години от живота Ви.


ЕКИП: