Зооветеринарен център Еврозоовет Пловдив

Пловдив
  • 779 показвания

Зооветеринарен център Еврозоовет Пловдив

Пловдив
  • 779 показвания

Информация за Зооветеринарен център Еврозоовет Пловдив

Зоомагазин Еврозоовет е част от зооветеринарния център, който отвори врати на 24.05.2009 г. Намира се в гр. Пловдив, жк Тракия, бул. Освобождение 93, бл. 193, вх. Б. EuroZooVet е фирма, притежаваща верига зоомагазини, намиращи се основно в Пловдив и Асеновград, прекрасно заредени с разнообразни зоо храни и аксесоари за домашни любимци, включително зоо продукти за кучета, котки, гризачи, птици, рибки, влечуги.


Зоо комплекс Еврозоовет разполага със зоомагазин, ветеринарна амбулатория, грууминг студио. Зооцентър, в който ще получите всичко необходимо за домашните любимци.
  • зоомагазин - богат избор от храни, добавки, аксесоари и козметични продукти за домашни любимци в магазинната си част

  • ветеринарна амбулатория - прегледи, ваксинации, консултации и лечение във ветеринарния кабинет

  • грууминг студио - подстригване, къпане, изсушаване, прически и други глезотийки в своя фризьорски салон за домашни любимци


За тези няколко години зооветеринарен център Еврозоовет непрестанно се развива и разширява своята дейност, за да бъде в услуга на своите Клиенти и техните домашни любимци, чието здраве, хранене, профилактика и красота са наш приоритет и грижа. Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари, продавач-консултанти и груумър отговарят за доброто обслужване в Зоо Комплекс Еврозоовет.


Благодарение на своите настоящи и бъдещи Клиенти Zoo център Еврозоовет ще продължава да се развива в тази посока, за да бъде винаги в услуга на Вас!


Благодарим Ви, че ни подкрепяте през всичките тези години!


Заповядайте при нас!


Искрено Ваши, Еврозоовет!


Телефон за връзка със Зоомагазин Еврозоовет: 0878 722 803

Квалификации