Дом за възрастни Феде ин Мария

Пловдив
  • 150 показвания

Дом за възрастни Феде ин Мария

Пловдив
  • 150 показвания

Информация за Дом за възрастни Феде ин Мария

Дом за възрастни хора "FEDE IN MARIA" се намира на удобно и комуникативно място в района на град Пловдив (в село Ягодово с постоянен градски автобус №22). Местността е тиха и спокойна, далеч от суматохата.


Чрез основните си функции, домът подобрява общото състояние и качеството на живот на страдащия човек, осигурява спокойствие и комфорт, спестява време и неприсъщи ангажименти. На разположение е висококвалифициран персонал, както и 24-часова грижа при нужда.


Дом за стари хора "FEDE IN MARIA" работи за подобряване качеството на живот на хора във възраст, която вече не им позволява да се движат и да са самостоятелни "както едно време". За това и Нашата цел е да ви предоставим възможността да се грижим Ние за Вас, за да имате едно по-спокойно и сигурно бъдеще. Подготвили сме специално обучен медицински екип от лекари, рахабилитатори, медицински сестри, социален работник и болногледачи, които да бдят над Вас. Понеже всеки е различен, затова имаме индивидуално отношение към всеки един човек.


Домът за стари хора "FEDE IN MARIA" извършва при спазване на всички законови изисквания, следните дейности:
  • Целодневно (денонощно) или почасово медицинско наблюдение;

  • Целодневна (денонощна) или почасова специализирана и качествена здравна грижа по обгрижване на пациентите, с цел подобряване качеството на живот;

  • Различни видове развлечения за по-пълноценен ден;

  • Качествено и пълноценно хранене 4 пъти на ден, съгласувано с индивидуалнота и здравословна нужда на всеки един.


ДОВЕРИЕ за един спокоен живот.

Квалификации