ДКАРЦ Хил Клиник ЕАД ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН АНТИЕЙДЖИНГ И РЕДЖУВЕНЕЙШЪН ЦЕНТЪР

София
  • 308 показвания

ДКАРЦ Хил Клиник ЕАД ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН АНТИЕЙДЖИНГ И РЕДЖУВЕНЕЙШЪН ЦЕНТЪР

София
  • 308 показвания

Информация за ДКАРЦ Хил Клиник ЕАД ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН АНТИЕЙДЖИНГ И РЕДЖУВЕНЕЙШЪН ЦЕНТЪР

ДКАРЦ Хил Клиник ЕАД е високотехнологично болнично заведение, основано през 2009 година.


Хил Клиник развива съвременна медицина в няколко специализирани отделения:


Мъжка урология
Женска урология и гинекология
Уши, нос, гърло
Обща и ендокринна хирургия
Пластична хирургия
Естетична дерматология
Диетология и ендокринология
Лаборатория


Хил Клиник прилага безкръвни, модерни и щадящи методи за лечение. Повече от 22 000 пациенти са излекувани благодарение на иновативни и минимално инвазивни технологии. Основните компетенции на клиниката са във високо-технологичните процедури и безкръвни манипулации с еднодневен престой. Болничното заведение работи с добавена стойност към услугите си - всички предварителни изследвания, консултации и следоперативен престой са включени в цената.


Клиниката работи със специалисти, които са обучавани в най-добрите клиники в Европа и САЩ, като дава уникална възможност на пациентите да бъдат консултирани и оперирани от водещи световни специалисти. В областта на съвременната урология, клиниката представлява международен демонстрационен център за лазерна хирургия.


Хил клиник е единственото здравно заведение в България, разполагащо с технологията Зелен лазер за изпаряване на аденом на простатата, лазерна литотрипсия за разбиване на всички видове камъни в бъбреците и пикочните пътища, лапароскопска хирургия при всички видове урологични заболявания, последно поколение неинвазивни лазери с приложение в естетичната дерматология и лазерно лечение на хъркане.


Още за: ДКАРЦ Хил клиник ЕАД  в сайта на клиниката  -  https://hillclinic.com/