Хоспис Безден

общ. Костинброд
  • 477 показвания

Хоспис Безден

общ. Костинброд
  • 477 показвания

Информация за Хоспис Безден

Хоспис Безден се намира на 20 километра от София сред уникалната природа на язовир и село Безден. Изграден е по европейски стандарт, съчетаващ домашен уют и условия за обгрижване на тежко болни. Масивната сграда e разположена на три етажа . Добре поддържаната зелена градина с декоративни и плодни дръвчета, алпинеум и кът за отдих е чудесно място за разходка и почивка сред неповторимата природа и тишина на селото.
Стационарът на Хоспис Безден предоставя комплексна грижа за пациентите и индивидуализиран подход в обстановка близка до домашната. Разполагаме с болнични стаи с 3, 2 и 1 ( вип ) легла, кабелна телевизияинтернет. Компетентният ни персонал, подсигуряващ 24 часово обслужване, е представен изцяло от медицински специалисти.
Хоспис Безден извършва цялостна грижа,
манипулации,медицинско наблюдение,психорехабилитация,сестрински грижи,кинезитерапия и физикална рехабилитация,тоалет и санитарно обслужване на болният,хранене-диетични и индивидуално в зависимост от заболяването на човека и кетъринг. Разполагаме с необходимата апаратура и опит за полагане на интензивни грижи за трахеостомирани и гастростомирани пациенти.
Ние предлагаме грижи за хора със следболнични състояния като
- терминално болни
- диабетна болест
- пациенти с хронични заболявания
- онкологично болни
- пациенти със слединсултни състояния и други
087 943 7608 – д-р Мишева
087 943 7602 – хоспис Безден

Квалификации