Медицински Център Надежда град Варна

Варна
 • 1195 показвания

Медицински Център Надежда град Варна

Варна
 • 1195 показвания

Информация за Медицински Център Надежда град Варна

Медицински услуги


В „НАДЕЖДА” работи екип от над 30 лекари от 20 медицински специалности . Това са утвърдени, опитни специалисти, всеки с няколко медицински специалности, умения, авторитет и най-важното - искрено желание да реши вашия здравен проблем.Ето по какви въпроси можете да потърсите нашите специалисти:

 • Прегледи и консултации само от специалисти

 • Профилактика на онкозаболявания

 • Наблюдение на бременност

 • Ехографска диагностика , 3Д,

 • ЕКГ

 • Ехокардиография

 • Озонотерапия на вагинални инфекции - НОВО!

 • Микрохирургия- остраняване на бенки , кондиломи

 • Манипулации , превръзки

 • Ендоскопска диагностика -   фиброгастроскопия  и колоноскопия

 • Профилактични прегледи - индивидуални и на фирмени колективи

 • Изготвяне на медицински свидетелства за работа, морски специалисти, брак, студенти, банково кредитиране и осиновяване

 • Домашни посещения

 • Лаборатория вкъщи и в офиса

 • Вечерна медицинска амбулатория - 16:00 - 19:00ч

 • Безплатна АГ-консултация


 

За да се срещнете с избран от вас специалист е необходимо единствено да позвъните на нашите регистратури - тел. 052 64 82 28 , 052 60 99 32 или да напишете на е-мейл писмо-заявка за необходимите услуги или с въпроси на адрес:  nadejda_md@yahoo.com

Центърът разполага с три бази, които са оборудвани със съвременна апаратура от висок технологичен клас и лаборатории за рутинна и експресна лабораторна диагностика.Здравното заведение не работи по договор с НЗОК. Заплащане можете да направите в брой или с карти.

 

Клинична лаборатория


Лаборатория „НАДЕЖДА” е оборудвана с автоматизирани системи и апарати от последен клас за съвременна и точна диагностика.С тях се извършват и високоспециализирани изследвания по спешност в рамките на 1 час Провежданият ежедневен вътрешен контрол на лабораторните системи гарантира точността на получаваните резултати. Персоналът на лаборатория „НАДЕЖДА” спазва стриктно правилата за конфиденциалност на вашите лични данни и резултати.

ЛАБОРАТОРНИ ГРУПИ ИЗСЛЕДВАНИЯ • Хематология

 • Дигностика на урина

 • Биохимия Имунология

 • Вирусология

 • Серология

 • Микробиология

 • Паразитология

 • Микология

 • ДНК диагностика

 • Тестове за хранителна непоносимост


Контакти :


Медицински център "Надежда"


Адрес: гр.Варна , ул.Дойран 5

(В двора на Окръжна болница , до Поликлиниката)

Тел: 052 648 228 ,0898 547 636

Работно време:

Понеделник- Петък от 7.30-18.00 ч

Събота и Неделя от 8.00-13.00 ч

Лице за контакт:

Д-р Надя Дюлгерова , управител

 

Медицински център "Надежда"


Адрес:гр.Варна,гр.Варна, ул.Ген.Колев 66

Тел: 052 609 932,0887 825 358

Работно време:

Понеделник-Петък от 8.30-16.00 ч.

Събота от 8.00-13.00 ч.

Неделя - почивен ден

Вечерна амбулатория - понеделник-петък: 16.00-18.30 ч

 

Медицински център "Надежда"


Адрес:гр.Варна,бул.Сливница 40

Тел: 052 600 868

Работно време:

Понеделник-Петък от 7.30-18.00 ч.

Събота и неделя от 8.00-13.00 ч.

 

Клинична лаборатория "Надежда"


Адрес: гр.Варна, ул.Ген.Колев 66

Тел: 052 60 97 41

Работно време:

Понеделник-Петък от 7.30-18.00 ч.

Събота и Неделя от 8.00-13.00 ч.

Лице за контакт:

Д-р Розалия Тодорова,управител

 

Микробиологична лаборатория


Адрес: гр.Варна, ул.Ген.Паренсов 44

Работно време:

Понеделник- Петък от 14.30 -18.00ч

Казват, че препятствията се дават, за да се измери колко силно искаш нещо. Началото беше поставено, когато започна дългоочакваната реформа в здравеопазването. Понеже тя така и не се случи през годините, избрахме трудния път към спечелване на доверието на пациенти и колеги и утвърждаване. От малкия кабинет със скромна мисия – съхраняване на женското здраве и 3-ма специалисти, отворен през 1999 год. с много желание и оптимизъм, до днес - 20 години по–късно, фокусирани в работа, не усетихме изминалото време: прегледи само от специалисти /всички специалности/ - всеки ден, включително събота и неделя; среща с лекар по личен избор, специализирани лаборатории - клинична, микробиологична, паразитологична, микологична за бърза и точна диагностика, хирургични манипулации, ехографска диагностика на всички органи, наблюдение на бременността, изготвяне на медицински свидетелства за работа, чужбина, граждански брак, профилактични прегледи на пациенти, фирмени колективи и служби по трудова медицина, консултации, второ мнение, домашни посещения от лекар и лаборант и много други услуги.

Центърът е първото оторизирано от българското Министерство на транспорта и информационните технологии лечебно заведение във Варна, за подготовка документи за здравословна годност на морски специалисти. Прецизната и професионална експертиза на тези служители, която гарантира сигурност за корабособствениците, печели доверието им и води постоянно нови менингови агенции, които търсят партньорството на МЦ "НАДЕЖДА". Имаме дългогодишен опит в съвместна работа с Министерството на здравеопазването на Италия, чието доверено лечебно заведение сме ние. Успешна е колаборацията с американски и английски морски застрахователни компании.

Много са постоянните клиенти от частни здравносигурителни фондове, които постоянно ползват медицинските услуги на "НАДЕЖДА".

Равносметката днес: три медицински центъра на територията на Варна с кабинети за специализирана амбулаторна помощ, съвременна диагностична апаратура в помощ на лекарите, клинични лаборатории с последно поколение апарати , професионални специализирани лаборатории, операционна зала за малки хирургични интервенции, легла за наблюдение и най-големият капитал - един невероятен и сърцат екип от над 50 специалисти, рецепционисти, клинични и микробиологични лаборанти, медицински сестри , счетоводители, технически сътрудници, хигиенисти. Огромно удовлетворение за нас са хилядите пациенти, вкл. руски, английски, немски, турски и др., граждани през тези години, за които изборът на "НАДЕЖДА" стана първи и постоянен. Това са фактите. Разбира се зад всичко създадено стои много, постоянна и коректна работа, активна грижа, ефективни резултати, амбиция и кауза: да съхраним живота и здравето на хората.

Критични сме към всичко, което правим, защото знаем, че винаги може да се направи по-добре. 20 години "държим летвата високо" пред себе си и се стараем винаги "да я прескачаме". Минаването отдолу е лесно, но компромисно и неприемливо, когато се отнася за здраве и живот. Удовлетворени сме, че това не остава незабелязано. МЦ "НАДЕЖДА" има сертификат за качество от Швейцарския институт по качество на услугите / SIQS/ и сертификат за принос в здравеопазването на Съвета на европейската научна и културна общност.

 

Искрено сме благодарни на всички пациенти, колеги, партньори и приятели, които ни се довериха през всички тези години. Които ни подкрепят през цялото време и ни вдъхват увереност, че вървим устойчиво по избрания път. Продължаваме заедно напред! Защото, който има здраве - има надежда, който има надежда - има всичко!

Галерия