Частна линейка - Медтранс

София, Ловеч, Плевен, Велико Търново, Русе, Бургас, Варна
  • 402 показвания

Частна линейка - Медтранс

София, Ловеч, Плевен, Велико Търново, Русе, Бургас, Варна
  • 402 показвания

Информация за Частна линейка - Медтранс


Медтранс Ивайло Лазаров ЕООД предлага денонощен медицински транспорт в градовете:София,В.Търново,Плевен,Червен бряг,Луковит,Ловеч,Троян,Севлиево,Габрово,Русе, Бургас,Варна и на територията на цялата страна. Медицинско репатриране в Турция и цяла Европа.Осигуряване на спортни, концертни и филмови мероприятия, масови прояви с медицински екип.Компанията е осигурила нови и напълно оборудвани линейки, които   гарантират комфорт и сигурност при транспортиране на пациентите.


Екипът на Медтранс  се отличава с високо ниво на обслужване и перфекционизъм. Той дава всичко от себе си за спокойствието и сигурността на трудно подвижните пациенти, които са потърсили съдействието на денонощната линейка. При желание и предварителна уговорка, пациентите могат да бъдат придружавани от медицински екип.


Линейките са  оборудвани с нужната реанимационна апаратура:

Климатик, печка,кислородна система, НОСИЛКА НА ВЪЗДУШНА ВЪЗГЛАВНИЦА, носилка с падащи крака, алуминиева гръбначна носилка,вакумен матрак,меки носилки тип шалте за трудно достъпни места, инвалиден стол, Дефибрилатор, Монитор, Перфузор, Апарат за командно дишане, Амбу, пулсоксиметър, аспиратор, Шийни яки, Шина за имобилизация на коляното, медикаменти за първа помощ и др.


Транспортирането на болни или трудноподвижни хора изисква изключителен професионализъм и внимателно отношение. Това е причина за непрестанното усъвършенстване в дейността на частни линейки Медтранс  и транспортните средства, които притежава.


Медтранс - Ивайло Лазаров притежава 25 години опит в областта на медицинския транспорт. Нейният опит ви гарантира отлично обслужване и сигурност за вас или ваш близък, нуждаещ се от безопасно и удобно транспортиране.