Надежда Гюлеметова Боуен Терапевт

Пловдив
  • 252 показвания

Надежда Гюлеметова Боуен Терапевт

Пловдив
  • 252 показвания

Информация за Надежда Гюлеметова Боуен Терапевт

Боуен терапията е холистичен метод за подпомагане на лечението чрез хармонизиране на системите и функциите в тялото. В много европейски държави здравните фондове не само признават дипломите на завършилите съвременната методика, издадени от Австралийската академия по боуен терапия, но и включват квалифицираните експерти в екипи за лечение на пациентите.


Терапията дава добри резултати също при диабет, инсулти, болки в кръста, при дисфункции на темпоромандибуларните стави и кранио-сакралната система, както и при главоболие, безсъние и проблеми във вътрешните органи. Холистичният метод има успехи и при лечение на репродуктивни проблеми (за мъже и жени), при хашимото и други остри и хронични състояния.


Като холистичен метод с Боуен техниката намираме и коригираме причините за дисфункциите и травмите във физически и емоционален аспект. Осъзнавайки причините, довели до нарушения в опорно-двигателния апарат, дискови хернии, неврологични проблеми, дихателни нарушения, можем трайно да променим настройките в тялото и да го приведем в баланс, активирайки собствените му ресурси“, казва Надежда Гюлеметова. Тя посочва, че в ежедневието тялото и психиката се травмират поради нарушаване на естествените биоритми, което води до понижаване на жизнената енергия. Чрез Боуен терапията системите в организма се привеждат в равновесие и адаптивността на организма спрямо въздействията на околната среда и стресовите фактори се увеличава, като човек става по-устойчив.


„Моя лична мисия е грижата за живота, за личното и семейно здраве и щастие. Нека се погрижим за здравето си по един единствен и любящ метод – Боуен терапията. Тя се прилага с успех както при новородени, така и при възрастни хора. Нашият живот в щастие зависи от здравето – нашето и на близките и любимите ни хора. Нека си позволим здраве, защото сме си наистина важни“, коментира Надежда Гюлеметова. Според нея Боуен променя нагласите и живота ни.

Квалификации