Окто - Физиотерапия град София

  • 1034 показвания

Окто - Физиотерапия град София

  • 1034 показвания

Информация за Окто - Физиотерапия град София

Знаете ли, че другото име на физиотерапията е физикална терапия и тя представлява съвкупност от средства, насочени към лечение или профилактика на заболявания? Те се извършват посредством естествени или преформирани фактори.
Ние, от Okto, създадохме това място за физиотерапия София, за да ви предложим най-добрата грижа за вашето физическо здраве. В други случаи нашите пациенти предпочитат методите на кинезитерапия София като съпровождащо лечение при различни заболявания.

Физиотерапията ще ви помогне да:
  • увеличите силата и гъвкавостта си

  • се справите с болката и дискомфорта

  • дишате по-лесно

  • останете активни

  • предотвратите бъдещи травмиПациентите ни се обгрижват от висококвалифицирани специалисти по Физиотерапия и Кинезитерапия, както и Физикална медицина. Нашата философия е, че за постигането на най-добри резултати при извършване на процедури по физиотерапия София е важна комбинацията от експертна диагностика, прецизна мануална терапия и модерна медицинска апаратура. Центърът ни разполага с медицинско оборудване резултат от последните световни постижения в областта на физикалната медицина.
В Okto се използват само продукти и маслажни масла с чист биологичен произход. Избирайки нашите процедури по физиотерапия София и кинезитерапия София ние ще ви помогнем по естествен начин да намерите пътя към вашето здраве.
Основните физикални фактори за физиотерапия София, които предлагаме на нашите пациенти, са:
– Електротерапия
– Ултразвукова терапия
– DEEP OSCILLATION® терапия
– Мануална терапия
– Кинезиотейпинг и кинезитерапия София
– Иглотерапия или т.нар. акупунктура
– Акупресура
– Третиране на тригерни точки

Разгледайте и другите лечения и практики, които сме описали по-долу на тази страница. Свържете с нас за консултация или записване на час.За нас


Okto е специализирана клиника за физиотерапия, намираща се в град София. Клиниката разполага с квалифицирани специалисти както в областта на Физиотерапията, така и в областта на Физикалната медицина. За провеждане на физиотерапевтичните процедури се използват едни от най-модерните и висококачествени апарати.Заболявания


Ние имаме богат опит в лечението, възстановяването и профилактиката на редица дисфункции както на опорно-двигателния апарат, така и на периферната нервна система. Занимаваме се засилено с лечението на болкови синдроми в областта на гърба (врата, кръста), различни видове травматизъм, радикулопатия, гръбначни изкривявания, дискови хернии, състояния след инсулт, множествена склероза и др.Процедури


Лечебните процедури, които ще намерите при нас са съставени от комбинация от няколко терапии, за постигане на най-доброто лечебно въздействие. Разбира се всяка терапия, която включваме е съобразена изцяло с вашето състояние и индивидуални оплаквания. Разполагаме с едни от най-модерните и висококачествени апарати използвани в областта на рехабилитацията.


Освен апаратната терапия, предлагаме и други изключително ефективни методики като мануална терапия, акупунктура, акупресура, лечебен и спортен масаж и др.Нашият екип


Всеки един от нашите терапевти притежава необходимата образователно-квалификационна степен в областта на Кинезитерапията и Физикалната медицина. Разбира се знанията никога не са достатъчни, затова всеки от нашите терапевти преминава допълнителни квалифицирани курсове за придобиване и усъвършенстване на нови умения. Това е гаранция, че веднага след като дойдете в нашия център сте в добри ръце. При нас може да разчитате на професионализъм и най-високо качество.