СБР СВЕТА БОГОРОДИЦА ЕООД Лечебно оздравително заведение Наречен

  • 370 показвания

СБР СВЕТА БОГОРОДИЦА ЕООД Лечебно оздравително заведение Наречен

  • 370 показвания

Информация за СБР СВЕТА БОГОРОДИЦА ЕООД Лечебно оздравително заведение Наречен

Болницата разполага с прекрасен екип от лекари и сестри, специалисти в диагностициране и лечение на болести на нервната система, съдови заболявания и такива, свързани с обмяната на веществата.


Диагностика, изследвания и лечения на: стрес, дистрес, тревожни, депресивни, конверзионни и панически разстройства. Захарен диабет и усложненията му.


Всички форми на хипертония и исхемична болест на сърцето.


Брой на леглата: 192;
бр. на стаите:
двойни – 48,
тройни – 24,
апартаменти – 10


В стаите: кабелна телевизия, самостоятелен санитарен възел;  за част от тях – тераса.
За апартаментите – телефон, вана, за част от тях – тераса.


В комплекса: информация, телефон в хотела, платен паркинг.


Мед. център: консултативни кабинети, функционален кабинет, стоматологична помощ, клинична лаборатория.


Лечебен блок: пълен комплекс физикална терапия /водолечение, електролечение, акупунктура, кинезитерапия, фитнес център/, психотерапия. Плаж и открит плувен басейн с полуолимпийски размери и монтирана съвременна пречиствателна станция.


Заведения: дневен бар, кафе – сладкарница, ресторант с отлична кухня.


Приемат се пациенти:
– по клинични пътеки – /договор с НЗОК/ – 7 дневен престой. Подробности за показанията и необходимите документи .


Цени за свободен прием – 16 – 20 лв за нощувка.Курортът Нареченски бани е уникален с възможностите си по отношение на лечението, профилактиката и рехабилитацията на редица социално значими заболявания като: Посттравматичното стресово разстройство, Паническото разстройство, заболявания на централната нервна система, на сърдечно-съдовата система и на болестите на жлезите с вътрешна секреция, най-вече Диабет. Намира се в ниските Родопи, на 674 м надморска височина, в долината на река Чая. Отстои на 45-км от гр.Пловдив, разположен на централния път Пловдив, Пампорово, Смолян.
Климатът му е преходно континентален, на който са присъщи хладно лято и мека зима, със средно годишна температура 9,5 0 С.


Отношение към климата има река Чая, както и богато озеленените планински височини, спускащи се до него. В района няма промишлени предприятия, въздухът е кристално чист, има планински бриз, което е благоприятно от гледна точка на биоенергетичното влияние върху здравето на лекуващите се.


Местонахождението на курорта го прави добра отправна точка към много исторически и природни забележителности в този край на Родопите – Асенова крепост, Бачковски манастир, Кръстова гора, курорта Пампорово, местностите – Чудни мостове и Хайдушки поляни.


В района съществуват добри условия за провеждане на теренкури, екскурзии, лов и риболов, подходящ е за посещение през всички сезони на годината.


Квалификации