УСБАЛАГ Селена Акушеро-гинекологична болница - ИН ВИТРО ЦЕНТЪР

Пловдив
  • 291 показвания

УСБАЛАГ Селена Акушеро-гинекологична болница - ИН ВИТРО ЦЕНТЪР

Пловдив
  • 291 показвания

Информация за УСБАЛАГ Селена Акушеро-гинекологична болница - ИН ВИТРО ЦЕНТЪР

В  България съществува болница, която отговаря на най-високите световни стандарти. УСБАЛАГ „Селена“ е амбициозен проект, реализиран у нас.


Защото в УСБАЛАГ “Селена” сме екип от висококвалифицирани специалисти – акушер-гинеколози, неонатолози, анестезиолози, акушерки и помощен медицински персонал, който е на Ваше разположение 24 часа в денонощието!


 

Ние предлагаме широк кръг от технологии,  свързани с асистираната репродукция включително IVF и  ICSI (Intracytoplasmic Sperm Injection), ембрио – и  криоконсервация, интраутеринна  инсеминация (IUI), овулаторна индукция, ко-култивиране (Artificial Uterus). Прилагаме също и микроманипулационни методи  (асистиран хетчинг, биопсия на бластомери), екстракция на сперматозоиди  (PESA, TESA, TESE и micro TESE).


УСБАЛАГ “Селена“ разполага с най-модерната ултразвукова технология в България. Новият ултразвук Voluson E8 Expert разкрива нови възможности в клиничната практика.


АГ болница „Селена“ разполага с едно от най-модерните акушеро-гинекологични отделения, най-голямото неонатологично отделение в Южна България, собствена ин витро клиника и специализирани кабинети по акушерство и гинекология, фетална медицина, офталмология, ендокринология, анестезиология, физиотерапия и рехабилитация и др. Основен акцент е поставен върху проблемното забременяване и асистираните репродуктивни технологии с нашата ин витро клиника, висококачествена грижа за най-малките в неонатологичното ни отделение, гинекологична профилактика, оперативната гинекология, използваща най-иновативните и модерни технологии, и, разбира се, професионално и лично отношение и грижа, съчетани с уют и комфорт, от които всяка бъдеща майка се нуждае.


 

Асистирана репродукция


Ин витро клиника „Селена“ е част от болница „Селена“ от самото ѝ начало. От самото ни създаване е и нашият фокус върху консултациите при проблемно забременяване, лечение на безплодие и използване на асистирани репродуктивни технологии. Научете как съчетаваме дългогодишния си опит в сферата с най-модерните технологии за лечение и помощ тук.Неонатологично отделение


Отделението ни по неонатология е най-голямото в Южна България и е сертифицирано за най-високото трето ниво на компетентност. Най-малките пациенти заслужават най-добрата грижа и най-голямото внимание. Ние съчетаваме изключителни умения и опит на нашия екип с най-качествената и иновативна апаратура в света, за да осигурим най-доброто за нашите деца. Научете повече за неонатологичното отделение на болница „Селена“ тук.Гинекологична профилактика и оперативна гинекология


Превантивните и профилактичните прегледи са ключови за ранното откриване на евентуални заболявания и по-добрите прогнози за успешно лечение. Стигне ли се до нужда от намеса обаче, ние предлагаме пълен обем гинекологични операции, които използват само най-високотехнологичните и качествени модерни методи в съвременната медицина, в това число и миниинванзивни /лапароскопски/ операции и хирургични интервенции с лазерни технологии. Научете повече за гинекологичното ни отделение тук.Спокойно раждане


Една от основните ни и най-важни дейности се случва в родилното отделение. Наш най-голям приоритет е предоставяне на качествена грижа от първия миг на установяване на бременността, по време на раждането и дори след появата на новия живот. Запознайте се с условията за раждане и проследяване на бременност в болница „Селена“ тук.