Частен дом за възрастни хора ''Щастливи заедно''

  • 168 показвания

Частен дом за възрастни хора ''Щастливи заедно''

  • 168 показвания

Информация за Частен дом за възрастни хора ''Щастливи заедно''

Сдружение с нестопанска цел Щастливи Заедно е регистрирано праз 2016год. с цел въвеждане на социални услуги, насочени към възрастни хора и хора в неравностойно положение. Екип от специалисти осигурява домашен уют и условия за живот на възрастни хора, които се нуждаят от помощ и грижа в своето ежедневие.

ВОсновни принципи в работат ни са уважението и грижите към възрастните хора, нашите родители. Водещ е принципа, че всеки заслужава да живее щастливо, достойно и активно, дори след определена възраст.

Условията в дома
Масивна триетажна сграда, с осигурена достъпна среда. Домът предлага качествено и добро обслужване на възрастни хора, включително и с увреждания на средно ниво. Домът предлага – денонощна грижа, възстановяване и поддържане на физическото и психическото състояние на живеещите в него.

В предлаганите услуги влизат:
общ медицински преглед, преглед от лекар специалист при необходимост, всички изследвания необходими за установяване на състоянието на постъпващия в домът. В дома се разработва план за грижа на всеки потребител с цел да се създадат обстоятелства за повишаване качеството на живот.

Домът предлага на своите потребители:
* индивидуални грижи, съобразени с потребностите на домуващия;
* качествен и пълноценен живот;
* грижа в близка до домашна среда;
* спокойно ежедневие, сред хора със сходни интереси и потребности;

Изхранване:
4 хранения дневно: закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Седмичното меню е съобразено с индивидуалните потребности на домуващите и съпътстващите заболявания. На разположение на домуващите е добре оборудвана кухня за лични нужди;
Домът разполага с: единични стаи, двойни стаи и тройни стаи;

За удобство на домуващите и приятно настроение ние сме осигурили кабелна телевизия, телефон, интернет, обособени са части за отдих, библиотека, игри, трудотерапия, локално парно отопление, 24ч. топла вода, видео наблюдение, трапезария, както и възможност за транспорт до обект по Ваше желание. Също така има голям двор със зелени площи, места за отдих и срещи. Дом Щастливи заедно разполага с рампа за трудно подвижни хора.

Изберете тишината и чистия въздух, чувствайте се пълноценни и обичани, а за останалото ще се погрижим ние!

Квалификации