Ветеринарна клиника Орион град София

  • 282 показвания

Ветеринарна клиника Орион град София

  • 282 показвания

Информация за Ветеринарна клиника Орион град София

Открита през есента на 2014г., клиника Орион се превърна в естествено разрастване на многогодишната ни дейност като ветеринарни кабинети в района на Люлин 10. Нашите приятели и пациенти ни знаят още от далечната 2001г., когато отворихме Ветеринарна амбулатория І-ва категория: Ветеринарен кабинет д-р Кънев.


Основните ни приоритети и грижи, които полагаме, са в областта на точната диагностика, правилният подход за лечение и необходимото индивидуално внимание към всеки пациент. Дългогодишния ни опит, както и следенето на новите тенденции във ветеринарната медицина, ни карат да се чувстваме уверени в прилагането на нашите знания .


Добрата колегиална атмосфера, богатият ни професионален опит, взаимодействието ни и с други тесни специалисти в нашата сфера, са само част от онова, което може да Ви предложим като едно добро начало при изграждането на взаимно доверие. Но колкото и да става въпрос за нас, по-важни всъщност са нашите приятели и Ваши любимци, които обгрижваме с цялата си любов и внимание, и на които сме се посветили.


Ветеринарна клиника Орион е оборудвана с нова Veterinary clinic ORIONи модерна техника за диагностика, профилактика и спешна помощ! Предлагаме професионални грижи за здравето, профилактиката и лечението на Вашите домашни любимци в областта на лечението на вътрешни, хирургични, заразни, паразитни и кожни болести. Помагаме при лесни или усложнени ситуации, свързани с бременност и раждане. Предлагаме подстригване на Вашия любимец и подходящи киноложки консултации. Предлагаме също посещение по домовете, но преди това ще обсъдим с Вас необходимите подробности.


В зоомагазина ще намерите богато разнообразие на качествени храни. Veterinary clinic ORIONПоддържаме и ветеринарна аптека.


Ако имате запитване, свързано с нас или конкретна услуга, която клиниката предлага или Ви интересува, не се колебайте да се свържете с нашия екип на посочените телефони или ни пишете от страница контакти. Ние с готовност ще се отзовем квалифицирано на всяко Ваше запитване.


 

 

>>ЦЕНИ<<

 

 

Прегледи и посещения
  • Профилактични прегледи;

  • Прегледи в и извън работно време;

  • Домашни посещения (само с предварителна уговорка);

  • Второ мнение;

  • Обезпаразитяване и ваксинации;

  • Микрочипиране;


 

Квалификации