ДИАДЕНТ SOFIA SMILE CENTER DIADENT

София
  • 327 показвания

ДИАДЕНТ SOFIA SMILE CENTER DIADENT

София
  • 327 показвания

Информация за ДИАДЕНТ SOFIA SMILE CENTER DIADENT

Клиниката разполага с 3 кабинета, просторна приемна, където на разположение на пациентите има колекция от филми, музика и концерти, както и библиотека с интересни книги. 


Можете да оставите личният си багаж в предвидените за това защитени отделения. 


Можете да оставите детето си в обособеният детски кът, където нашите асистенти ще се погрижат то да не скучае.


В стерилизационната се осъществява пълен цикъл на стерилизация и дезинфекция, съгласно европейските изисквания.


ЕКИП:


Д-р Явор Миланов
Завършва Факултет по дентална медицина - София през 1996 г. Признати специалности по Протетична дентална медицина и Поливалентна стоматология. Преподавател във Факултета по дентална медицина - София, като старши асистент в катедра Протетична дентална медицина.
Допълнителна квалификация в областта на естетика на усмивката и лазерно асистирана дентална медицина в чужбина. Член на Научното стоматологично дружество. Преподавател по основи на естетиката в Колежа по зъботехника.
Собственик на Дентална практика „Диадент”.


Д-р Бистра Андреева
Завършва Факултет по дентална медицина - София през 2000 г. с магистърска степен. Специализира в областта на естетичната стоматология и пародонтологията. Член на Българското общество по пародонтология и орална имплантология.
Собственик на Дентална практика „Диадент”.


Д-р Атанас Капсъзов
Завършва Факултет по дентална медицина - София през 2002 г. с магистърска степен. За професионалното си развитие е избрал областта на хирургия, имплантология, пародонтология и ендодонтия. Завършил е мастър курс по имплантна хирургия при IFZI, пародонтологичен курс при проф. Данан, лазерно асиситирана дентална медицина и множество други.


д-р Евгения Бахчеванова
Завършва факултет по дентална медицина – София през 2010 с престижно отличие. Специализира в областта на ендодонтията и пародонтологията. Благодарение на непрестанния си стремеж за развитие посещава многобройни курсове и семинари, ръководени от български и чуждестранни лектори.


Д-р Абуд Жоржос
Специалист ортодонт. Специализира във факултета по дентална медицина-София, под ръководството на професори и доценти. Взима специалност през 2003г.

Квалификации

Галерия