Д-р Есмералда Маринова – зъболекар, гр. София

София
  • 357 показвания

Д-р Есмералда Маринова – зъболекар, гр. София

София
  • 357 показвания

Информация за Д-р Есмералда Маринова – зъболекар, гр. София

Д-р Есмералда Маринова е стоматолог със специалност поливалентна стоматология от Факултета по дентална медицина, град София. Тя започва своята кариера като детски стоматолог – опит, който и помага през цялата си кариера да се справя със зъбните проблеми на най-малките. Д-р Маринова има дългогодишен опит в ендодонтията (кореново лечение) и естетична стоматология.


Стоматологичния кабинет на д-р Маринова се намира в град София, ж.к. Изток, ул. „Атанас Далечев“ 11. Кабинетът разполага с модерна апаратура и техника – пълен набор от апарати за отлично кореново лечение, а отскоро и най-ново поколение апарат за избелване с интегрирана LED светлина, на фирма Beyond. Перфекционизмът на д-р Маринова и модерната техника в кабинета са допълнати и от използването на вискокачествени материали, което дава цялостно решение за пациента.


Днешният свят се развива с бързи темпове и стоматологията също е част от това развитие. За да е винаги в крак с тенденциите на съвременната дентална медицина, д-р Маринова постоянно инвестира в нови знания в областта на ендодонтията и естетичната стоматология.


Д-р Маринова държи на здравето на своите пациенти и на това да и бъдат приятели. С помощта на модерен софтуер, тя е постоянно наясно с последната Ви дата на посещение в кабинета и има грижата винаги да напомни за следващия Ви профилактичен преглед.


Лечението на зъбите е призвание – затова добрият зъболекар е Ваш приятел за цял живот. Лечението на зъбите е наука – затова добрият зъболекар чете и се развива ежедневно. Лечението на зъбите е изкуство – затова добрият зъболекар вярва, че доволните пациенти са най-добрата референция.


ДЕЙНОСТ
  • Естетична стоматология;

  • Лечение на коренови канали;

  • Профилактични стоматологични прегледи;

  • Парадонтология;

  • Избелване на зъби и други.

Квалификации