МG Dental Clinic Дентална клиника град София

София
 • 272 показвания

МG Dental Clinic Дентална клиника град София

София
 • 272 показвания

Информация за МG Dental Clinic Дентална клиника град София

МG Dental Clinic е оборудвана с най-модерна техника за осигуряване на лечение по най-високите стандарти на добрата клинична практика.
В нашата клиника се извършват специализирани естетични, ендодонтски и имплантологични процедури. Обстановката в клиниката допринася за спокойствие и комфорт по време на лечението.

МG Dental Clinic осигурява за Вас:

Комплексно дентално лечение и обслужване
Високи стандарти на работа и професионализъм
Индивидуален подход към пациента
Гъвкавост при планиране на лечебните процедури
Здравето на пациентите е приоритет за нас. Затова дезинфекцията и стерилизацията в нашата практика са строго съблюдавани и се осъществяват с утвърдени методи и средства. Апаратурата отговаря на всички познати Европейски стандарти.

 


Естетична дентална медицина


Чрез методите и средствата на козметичната стоматология се възстановява и променя  усмивката, което възвръща вашето самочувствие и увереност. Усмивката е вашето лице пред света, тя ви прави по-привлекателни и лъчезарни за хората около вас. Промените на усмивката могат да се извършат чрез леки корекции: на цвета – чрез избелване, на формата – чрез бондинг – поставяна на фотополимер и емайлопластика или чрез протетични методи като: порцеланови/циркониеви  фасети и керамични корони. Красивата усмивка пленява, затова усмихнете се ето сега!


В MG Dental Clinic ще Ви предложим индивидуален DSD (Digital Smile Design) проект, за да ви покажем нагледно новата ви усмивка и ще обсъдим с вас възможностите да я постигнем. Ето някой от тях:
 • Порцеланови фасети – най-естетичния и модерен подход за промяна на  формата, цвета и позицията на зъбите, с което се постига една блестяща усмивка. Чрез порцеланови фасети може да се затворят разстояния между зъбите по един незабележим начин. Фасетите представляват тънки порцеланови плочици, които се залепват върху предната повърхност на зъбите, която предварително е обработена в различна степен. Те изглеждат изключително естествено и красиво, и представляват дългосрочно решение за вашата


 • усмивка.

 • e_max-veneer emax-veneer


 • Чисто керамични корони  - модерно решение при нужда от възстановяване на по-силно разрушени или фрактурирани зъби. Изключително биосъвместими с околните тъкани. Не дразнят венеца и не го карат да се отдръпва, не причиняват неприятното тъмно лилаво оцветяване на венеца до ръба на коронката, както го правят металокерамичните корони. Липсата на метал свива до минимум възможността от развитие на нежелани алергии и усещане за метален вкус в устата. Чисто керамичните корони представляват най-модерния, естетичен и биотолерантен избор за корона който може да направите.

 • Циркониеви коронки и мостове – най-високо технологичната корона/мост в денталната медицина. Поради изключителната си здравина се прилага при изработката на мостове с един или повече липсващи зъби. Тя е основен избор при нужда от  биотолерантна корона, която не преоцветява венеца върху силно преоцветен зъб.

 • Emax_crown 281e2af7-e530-4740-9ac8-d42489172bee


 • Избелване на зъбите – зъбите потъмняват в годините и се преоцветяват  от различни храни и напитки. Красивата и блестяща усмивка е част от вашия чар. Избелването се извършва чрез предварително изготвени меки силиконови шини и специален гел, който се поставя в тях. Шините носите в удобно за вас време – обичайно нощем. Процедурата продължава 10-15 дни, а резултатът се задържа с години. Може да се повтори след 1-2 години. Има и метод за експресно избелване на зъбите в клинични условия чрез лампа. Резултатът се вижда веднага, но се запазва краткотрайно.


 • zoom-teeth-whitening-las-vegas


 • Емайлопластика – фино и прецизно коригиране на ъгли, върхове и повърхности на зъбите. Така може да се постигне един по-хармоничен изглед на усмивката.

 • Бондинг – метод, при който чрез добавяне на специални композитни материали върху повърхността на зъбите, се променя тяхната форма и външен вид. Лесен, бърз и достъпен метод за постигане на красива усмивка.


Квалификации