Mident Дентална клиника град София

  • 310 показвания

Mident Дентална клиника град София

  • 310 показвания

Информация за Mident Дентална клиника град София

Красивите и добре поддържани зъби са един от критерите, дефиниращи

здравето и себеуважението на съвременния човек.Ние от МиДент вярваме в това и можем пълноценно да Ви помогнем го постигнете.

 

Дентална клиника MiDent е с успешна дългогодишна традиция в цялостната рехабилитация на съзъбието.

 

 

Целта на нашата клиника е осигуряването на максимално прецизно, трайно и съвременно лечение в комфортна и спокойна атмосфера.Целият екип на МиДент е подчинил своето време и енергия, усилия и талант на тази задача.

 

Дългогодишните ни взаимоотношения с нашите пациенти ни дават увереността, че крайният резултат от работата ни е оценен по достойнство и от тях.

 

 

Ние най-често първи въвеждаме световните новости в денталната медицина в интерес на най-адекватното лечение на нашите пациенти.

 

Нивото на нашите специалисти съответства на нивото на оборудването ни. Притежаваме всичко необходимо (от операционния микроскоп и различните видове лазери, до безболезнената дигитална анестезия и 3D скенера), за да осигурим лечение, профилактика и максимална естетизация на съзъбието на всеки наш пациент.

 

Ние работим в сътрудничество с най-добрите зъботехнически лаборатории, без значение къде се намират, за да можем да осигурим максимално качествено изпълнение на протетичните си проекти. Стремежът ни е да запазим или подобрим и индивидуално естетично излъчване на усмивката на пациентите ни.

 

За нас не съществува материал, по-скъп от здравето на нашите пациенти.