Стоматолог д-р Спаска Асова, ж.к. Надежда, София

София
  • 129 показвания

Стоматолог д-р Спаска Асова, ж.к. Надежда, София

София
  • 129 показвания

Информация за Стоматолог д-р Спаска Асова, ж.к. Надежда, София

Красивите и здрави зъби са важни както за цялостното ни здравословно състояние, така и за нашето самочувствие.Ако държите да се имате красива и блестяща усмивка и свеж дъх, попаднали сте на точното място.
Казвам се Спаска Асова и съм стоматолог (лекар по дентална медицина) от близо 30 години. Практиката ми е базирана на безболезнено лечение на зъбите в три направления:
• ПРОФИЛАКТИКА
• ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА СТОМАТОЛОГИЯ
• КОНСЕРВАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ

Моята Мисия


Вярвам, че всеки трябва да има неограничен достъп до качествени стоматологични услуги. Освен, че работя с НЗОК, всеки четвъртък в кабинета приемам пациенти за безплатен преглед и консултация. И тъй като за стоматологичните проблеми няма почивен ден, приемам и събота и неделя при спешни случаи.


Моята професионална мисия е не само да предлагам стоматологични услуги на пациентите, а да повиша тяхната информираност относно зъбната хигиена, начинът на живот, който оказва влияние, продуктите, които могат да използват. Желанието ми е да повиша денталната култура не само на моите пациенти, но и на всеки, който иска да има здрави и поддържани зъби. Тук ще може да намерите професионални съвети и полезна информация за всичко, свързано с денталното здраве и съвършена усмивка.Работно време


Понеделник – 14:00 -19:00
Вторник – 9:00-13:00
Сряда – 14:00-19:00
Четвъртък 14:00-19:00
Петък – 9:00 – 13:00
Обадете се предварително на 0898 20 96 72.

Квалификации