Д-р Стефан Марковски - Стоматолог и Естетична хирургия

София
  • 789 показвания

Д-р Стефан Марковски - Стоматолог и Естетична хирургия

София
  • 789 показвания

Информация за Д-р Стефан Марковски - Стоматолог и Естетична хирургия

Завършил съм в МУ-София, където имах честта и удоволствието да придобия знанията и опита на целия преподавателски състав на академично ниво. Притежавам множество сертификати за естетична дентална медицина и естетична медицина.


В професионалната си практика да съвместявам консервативното стоматологично лечение със съвременните новости и тенденции в тази област като единствената цел е – всеки пациент да получи качествено и професионално отношение и зъболечение.

Перфектните устни с Хиалурон
Неизменно времето и (или) различни обстоятелства променят човешкия организъм и слагат отпечатък върху нашите лица в частност, за което обаче съвременната естетична медицина предлага изключително решение на проблема – използване на хиалуроновата киселина (филъри). За целта предлагам: поставяне на хиалурон в скули, устни и назолабиални гънки (бръчки).

Как работя?

За болката няма нито час, нито място. Но за болката има лек – доверете са на стоматологичен център Гама Дент, който работи денонощно и разполага с всичко необходимо всеки пациент да получи качествено дентално лечение, следвайки съвремвнните практики в тази област, комфортен престой за времето на пребиваване и индивидуални програми за превенция. За целта предлагам: -безплатни профилактични прегледи – терапевтична стоматология – естетична и протетична стоматология – естетична медицина (хиалурон).

В областта на естетичната дентална медицина:


фасети, циркониеви корони, избелване на зъби


терапевтична дентална медицина – кариесология и ендодонтия


хирургия – екстракция на ретинирани, полуретинирани и изцяло пробили мъдреци


детска стоматология


пародонтология

Квалификации