Д-р Виолета Попова стоматологичен кабинет София

  • 256 показвания

Д-р Виолета Попова стоматологичен кабинет София

  • 256 показвания

Информация за Д-р Виолета Попова стоматологичен кабинет София

Стоматолог Д-р Виолета Попова предлага професионална стоматологична грижа и пълна гама от услуги в областта на денталната медицина.

В своя модерно оборудван стоматологичен кабинет в София, зъболекарят разполага с необходимите инструменти, за да осигури на своите пациенти качестена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми.

Услуги, извършвани от Д-р Виолета Попова: Профилактични прегледи за предотвратяване на сериозни заболявания и за поддържане на добра устна хигиена и дентално здраве.

Лечение на кариес, заболявания на устната кухина, пулпит Лечение на пародонтит Поставяне на коронки, мостове Естетична стоматология – избелване, поставяне на фасети и др.

Почистване на зъбен камък Хирургична намеса при екстракция зъби и на ретинирани мъдреци Можете да се доверите на професионализма на стоматолог Д-р Виолета Попова при всякакъв вид дентални оплаквания.

Нейният дългогодишен опит в зъболечението и съвременната техника, с която работи, са гаранция, че тя ще се погрижи за Вашата здрава и красива усмивка.

За консултации и записване на час, звънете на: (02) 97 33 702 или на + 359 888 957 700.