Цонка Млъзева - стоматолог град Пловдив

  • 219 показвания

Цонка Млъзева - стоматолог град Пловдив

  • 219 показвания

Информация за Цонка Млъзева - стоматолог град ПловдивКато специалист по дентална медицина, д-р Млъзева извършва:
  • стоматологични прегледи

  • поставяне на коронки и мостове

  • лечение на кариес

  • почистване на зъбен камък

  • козметична дентална медицина

  • детска дентална медицина


Стоматологичният кабинет на доктор Цонка Млъзева се намира на ул. Славееви гори 23 в град Пловдив. В кабинетът се извършва пълно стоматологично обслужване с качествени материали и със съвременна апаратура.


УСЛУГИ


Стоматологични прегледи в град Пловдив
В стоматологичният си кабинет, доктор Млъзева извършва стоматологични прегледи. Стоматологичните прегледи са важна част от грижата за здравето на Вашата уста. Целта на прегледите е ранна диагностика на заболявания на устната кухина и венците. Доктор Млъзева диагностицира заболяване и дава съвети за правилна орална хигиена.


Поставяне на коронки и мостове в град Пловдив
В кабинетът си, доктор Млъзева извършва поставяне на металокерамични и порцеланови коронки и мостове. Този вид зъбни конструкции се поставят за да възстановят разрушени или липсващи зъби. Зъбните коронки могат да се използват за постигане на промени във формата и цвета на зъба.


Лечение на кариес в град Пловдив
Стоматолог Цонка Млъзева извършва лечение на кариеси при деца и възрастни. В работата си, доктор Млъзева използва модерна дентална апаратура, стерилни инструменти и съвременни материали. Кариесът е често дентално заболяване, при което лечението се осъществява чрез отстраняване на засегнатата тъкан на зъба и поставяне на пломба. Доктор Млъзева е стоматолог, работещ без болка и с голямо внимание и разбиране.


Почистване на зъбен камък в Пловдив
Като специалисти по дентална медицина, доктор Млъзева извършва почистване на зъбен камък. С помоща на специални инструменти и ултразвуков апарат се премахва подвенечния и надвенечния зъбен камък. Продължителността на почистването е около 20 минути и е напълно безболезнено.
Квалификации