Д-р Даниела Теофилова - личен лекар град Шумен

  • 168 показвания

Д-р Даниела Теофилова - личен лекар град Шумен

  • 168 показвания

Информация за Д-р Даниела Теофилова - личен лекар град Шумен

Д-р Даниела Теофилова – Личен лекар гр. Шумен


Д-р Даниела Теофилова е общопрактикуващ лекар в Шумен. Като личен и семеен лекар извършва клинични и профилактични прегледи, издаване на направления за специалист, изследвания и лечение на пациенти, имунизации и поставяне на ваксини.


Като личен и семеен лекар извършва консултации, диагностични прегледи и лечение на пациенти в своя кабинет. Предлага поставяне на задължителни и препоръчителни имунизации и ваксинации.
Клинични и профилактични прегледи от доктор Даниела Теофилова
Личният лекар предлага на своите пациенти клинични и профилактични прегледи, както и лечение на вътрешни заболявания.
Семеен лекар Даниела Теофилова извършва наблюдение на новородени и кърмачета. Лекарят предлага подготовка и издаване на следните документи:


подготовка на документи за ТЕЛК,
медицинско удостоверение,
болнични листове,
медицинска експертиза
Д-р Даниела Теофилова диагностицира и лекува заболявания на: белите дробове, сърцето, стомашно чревният тракт и пикочо-половата система.


Кабинетът на личният лекар е оборудван с необходимата медицинска апаратура, инструменти и приспособления за осъществяване на точен преглед, с цел поставяне на правилна диагноза и назначаване на съответното лечение.


Д-р Теофилова има сключен договор с Национална здравноосигурителна каса. Пациентите, които посещават лекарския кабинет, могат да бъдат преглеждани и лекувани по линия на здравната каса или на свободен прием.
Д-р Даниела Теофилова извършва необходимите клинични прегледи и изследвания, назначаване на терапия, поставяне на диагноза и проследяване лечението на пациенти.


При възникване на здравословен проблем не се колебайте да потърсите услугите на д-р Теофилова за професионална консултация, преглед или лечение.


Изборът на личен и семеен лекар е собствено правo на всеки пациент, като 2 пъти в година може да бъде извършена неговата смяна по Ваше желание.