Д-р Галина Тишева Общопрактикуващ личен лекар

Плевен
  • 774 показвания

Д-р Галина Тишева Общопрактикуващ личен лекар

Плевен
  • 774 показвания

Информация за Д-р Галина Тишева Общопрактикуващ личен лекар

Доктор Галина Тишева е общопрактикуващ личен лекар и педиатър в град Плевен. Като семеен лекар извършва клинични и профилактични прегледи, имунизации.

Доктор Галина Тишева е специалист педиатър и личен лекар в град Плевен. Лекарят извършва комплексни профилактични прегледи, имунизации, диагностика и лечение на деца и възрастни.

 

Общопрактикуващ личен лекар Галина Тишева Плевен

Личен лекар Галина Тишева ПлевенКато общопрактикуващ личен лекар, Галина Тишева извършва диагностика на заболявания, профилактични прегледи на деца и възрастни, поставя детски имунизации и предлага консултации относно правилното развитие на децата. Семейният лекар има правомощия да издава направления за специалист, при нужда от специализирано лечение. Доктор Тишева може да издаде направление за специалист и да проследява назначеното от него лечение.

 

Специалист педиатър Доктор Галина Тишева Плевен

Доктор Галина Тишева е лекар педиатър в град Плевен.Като специалист по детски болести, лекарят извършва диагностични прегледи, проследява развитието на детето, издава лекарствени рецепти и и назначава лечение. Специалистът по детски болести извършва проследяване за протичането на болести в детска възраст, както и физическото и психично развитие на децата. Педиатърът е изцяло отдаден на своята професия и подхожда индивидуално към проблемите на своите малки пациенти. Доктор Тишева е спечелила доверието на много хора, относно методите на лечение и предписанията, които дава.

 

Профилактични прегледи от Доктор Галина Тишева Плевен

Доктор Галина Тишева разполага с медицински кабинет в град Плевен за извършване на профилактични прегледи. Като личен и семеен лекар, измерване остротата на зрението, взема урина и кръв за клинични лабораторни изследвания. При профилактичните прегледи на деца Доктор Тишева: измерва гръдна обиколка, измерва теглото, проверява очното зрение, измерва височината и консултира родителите относно правилното развитие на техните деца.

Квалификации