д-р Иво Пенков

Враца
  • 1289 показвания

д-р Иво Пенков

Враца
  • 1289 показвания

Информация за д-р Иво Пенков

Д-р Иво Пенков е лекар по белодробни болести .В своята практика залага на индивидуалното отношение към всеки пациент - това не са просто отделни диагнози, а човешка личност със своя свят, желания и нужди. Стреми се всеки един да получи това, за което е дошъл при лекаря - иска не само да помогне да се извърви пътя от болестта до здравето , а да се докосне и до душата му, с нейните потребности и желания. Лечението е не просто едностранен акт от негова страна, а партньорство - заедно до окончателната победа над болестта. При проблем с Вашето белодробно здраве, не се колебайте да го потърсите, както на мобилния телефон, така и на място.
Когато го посетите за първи път носете всички документи касаещи Вашето здравословно състояние ,за да се направи комплексен анализ.
На Диспансерните пациенти се прави досие както на хартиен така и на електронен носител с възможност за копие.

Специалист по белодробни заболявания - пневмония, астма, ХОББ, гнойно - възпалителни заболявания, туберкулоза и последствия от нея функционално изследване на дишането с Бронходилативен тест, хронична дихателна недостатъчност, обструктивна сънна апнея и кислородо - терапия в домашни условия

График по Здравна Каса:


Д-р Пенков
понеделник - от 14:00ч. до 19:00ч.
вторник - от 08:00ч. до 16:00ч.
събота - от 10:00ч. до 16:00ч.


В останалото време кабинетът работи от 14.30 до 19 часа всеки ден без неделя.

Преди обяд може да ме намерите в СБАЛПФЗ-ЕООД (бившият ТУБ диспансер) - 3 етаж от 08:00ч. - 14:00ч.

Изследването за Обструктивна сънна апнея не се покрива от Здравната каса и изисква предварително записване.

Получавате необходимите документи и запис на хартиен и магнитен носител,а така също и консултации във връзка със закупуването на подходящ апарат за продължаване на лечението.
Кабинетът разполага със софтуер за проследяване и корекции на терапията при пациентите с ЦИПАП апарати и цялостното наблюдаване на лечението.