Д-р Красимир Сандев - Ветеринар - Поморие

Поморие
  • 302 показвания

Д-р Красимир Сандев - Ветеринар - Поморие

Поморие
  • 302 показвания

Информация за Д-р Красимир Сандев - Ветеринар - Поморие

Търсите добър ветеринар в град Поморие?


Д-р Красимир Сандев е специалист в сферата на ветеринарната медицина, който практикува в град Поморие. Приема своите четириноги пациенти в модерен ветеринарен кабинет, оборудван с необходимата медицинска апаратура за извършване на точна диагностика и избиране на ефективен път на лечение.


Това, на което със сигурност можете да разчитате, е внимание към Вашия домашен любимец и пълна грижа за неговото здраве. Любовта на Д-р Сандев към животните се отразява положително върху работата му и  помага на животните да преминат през прегледите и лечението с по-малко стрес. Можете да се обръщате към ветеринарния лекар от Поморие и при всякакви въпроси относно грижата за Вашия любимец, препаратите за обезпаразитяване, които да използвате или храната, с която да го храните.В своята ветеринарен кабинет в Поморие Д-р Красимир Сандев извършва следните манипулации:  • Профилактични прегледи – за да сте сигурни, че Вашият домашен любимец се чувства добре, водете го на профилактичен преглед при ветеринар най-малко веднъж в годината.

  • Външно и вътрешно обезпаразитяване.

  • Ветеринарна хирургия – онкохирургия и коремна хирургия.

  • Ваксиниране – доста често навременното поставяне на необходимите ваксини имат ключова роля за здравето на четириногите.

  • Диагностика – извършва се чрез различни изследвания, през които преминават животните: кръвни изследвания (пълна кръвна картина, кръвен серум), кардиография, ехография, бързи тестове за инфекциозни, паразитни или гъбични заболявания.

  • Ветеринарни услуги в сферата на акушерството и гинекологията – определяне на момента на овулация, цезарово сечение, изкуствено осеменяване, профилактика и лечение на болести на млечната жлеза.

  • Ветеринарна стоматология – екстракция на млечни или постоянни зъби, почистване на зъбен камък с ултразвук.

  • Ветеринарна диетология – Д-р Сандев назначава ветеринарни диети на Royal Canin за профилактика и лечение на заболявания на бъбреците, чернодробни и уринарни заболявания, сърдечни, стомашно-чревни болести, алергични и кожни заболявания и други. Тези храни са специално създадени, за да осигуряват на домашните Ви любимци всички основни хранителни вещества, но са внимателно отмерени така, че да подпомагат ежедневното хранене според възрастта, породата и физиологичното състояние, като по този начин благоприятстват за дълголетието на Вашите четириноги приятели.


Заповядайте във ветеринарния кабинет на Д-р Красимир Сандев в Поморие, за да получите качествена и внимателна грижа за Вашите домашни любимци. Работното време на кабинета е: от понеделник до петък – сутрин от 09.00 до 13.00 и следобед от 15.00 до 19.00 часа.