Мариета Троанска – психолог и психотерапевт гр. Ловеч, гр. Троян

Ловеч
 • 604 показвания

Мариета Троанска – психолог и психотерапевт гр. Ловеч, гр. Троян

Ловеч
 • 604 показвания

Информация за Мариета Троанска – психолог и психотерапевт гр. Ловеч, гр. Троян

Мариета Троанска е аналитичен психотерапевт и психолог-консултант, който предлага психологична помощ и консултация при невротични състояния, личностови разстройства, разрешаване на проблеми в общуването, брачна консултация.
Психологическото консултиране е разговор, който може да бъде полезен за всеки, който се е сблъсквал със житейски проблеми, изпитва безпокойство и страх, страда от лошо настроение, безсъние или други емоционални състояния, с които не може да се псрави сам.Психологическото консултиране с Мариета Троанска ще ви помогне да получите повече разбиране за вашите мисли, чувства и поведение.Аналитичен психотерапевт и психолог-консултант Мариета Троанска може да ви помогне да формулирате стоящият пред вас проблем, да погледнете от различни гледни точки и да прецените как той влияе на начина ви на живот.
Аналитичен психотерапевт и психолог-консултант Мариета Троанска, извършва психологични консултации и прегледи в кабинети в гр. Ловеч и гр. Троян.ДЕЙНОСТИ:

 


 

 • Аналитичен психотерапевт и психолог-консултант Мариета Троанска предлага:

 • Психологична щомощ при намирането на решение при различни житейски въпроси и ситуации, които Ви затрудняват.

 • Помощ и насока при разрешаването на даден проблем.

 • Психологични консултации за постигането на поставена цел, когато Ви е нужен страничен поглед.


С помощта на аналитичен психотерапевт и психолог-консултант Мариета Троанска ще се научите да разпознавате истинските си чувства и да вземете най-доброто за вас решение
Аналитичен психотерапевт и психолог-консултант Мариета Троанска предлага психологична консултация при:
 

 • Невротични Състояния – Депресия и други умствени и емоционални проблеми, страхове и фобии, които ви пречат да живеете пълноценно и да се наслаждавате на живота, постоянна тревога, пристъпи на паника.

 • Личностови Разстройства – Чувство на тъга, липса на жизненост и интерес към живота, ниска самооценка, несправяне с гнева, пристрастявания, чувство на безпомощност, неспособност да отказвате, самота, срамежливост.

 • Разрешаване на проблеми в общуването – Социални и емоционални трудности поради инвалидност или болест, Проблеми във взаимоотношенията си в работата, любовта, приятелството, семейството, родителите.

 • Брачна Консултация – Проблеми с децата, с попечителство, при развод или повторен брак, отношения в семейството – конфликти в семейната среда, липса на доверие, сексуални проблеми, психическо и физическо насилие.

 • Други психологични проблеми – Зависимост от храна, цигари, алкохол, наркотици, лекарства и искате да я преодолеете.