Наталия Кобилкина

София
  • 208 показвания

Наталия Кобилкина

София
  • 208 показвания

Информация за Наталия Кобилкина

ФОНДАЦИЯ 'АКАДЕМИЯ ЩАСТЛИВА ЖЕНА'!


“Академия Щастлива Жена” има за своя мисия да подкрепя жените да развиват своя потенциал, да отстояват своите права, да развиват самочувствие и асертивност. Също така, фондацията помага на жените да открият своята сексуалност, да изградят щастливи отношения и да създадат успешни семейства, както и да имат успешна кариера и самореализация по женски начин.


Как да избера правилния партньор за мен?


Ние извършваме психологически консултации и обучения за жени, които са в кризисни ситуации, не могат да намерят партньор, не успяват да се реализират като жени и не могат да задържат щастливо семейство. Фондацията ни работи за създаване, изграждане и устойчиво развитие на навици и умения за справяне с ежедневните проблеми в личен и професионален план. Фондацията провежда лекции и обучения с цел превенция на насилие, полова дискриминация и поставяне на жените в неравностойно положение. Фондацията създава умения на жените, които ги предпазват от възможност да попаднат в ситуация на дискриминация и насилие.


Във фондацията работят специалисти, които са световно доказани в областта на комуникацията, психологията, асертивното поведение и защита правата на човека.


Нашите специалисти до момента са провели над 3 000 семинара в България и Европа за жени в неравностойно положение, жени с проблеми в семейния и личния живот, жени, които нямат работа и имат нужда от насока за професионална ориентация. Написали сме 5 книги за жените, които ги подпомагат да намерят своята реализация в личен и професионален план, 4 от които са безплатни. Безплатните книги бяха подарени в електронен формат на 50 000 жени из цяла Европа.


happy-woman-jumping-in-golden-wheatНие информираме жените за техните права, както и за начините да ги отстояват и защитават


Помагаме на жените да бъдат щастливи, да знаят каква е тяхната мисия и да дават на своите деца пример какво означава да бъдеш щастлива майка и съпруга.


Сред бъдещите ни планове са провеждане на обучения за тинейджъри и млади жени за сексуално възпитание и навици на поведение с другия пол, индивидуално консултиране на жени, които не могат да намерят правилния партньор и на семейства как да имат щастливи отношения и да решават конфликтни ситуации.


Основната ни целева група са жени от 15 до 65 години, с висше или средно образование, които искат да имат хармонични отношения в семейството си.


about-natalia-header_text


НАТАЛИЯ КОБИЛИКНА – ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY.


По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и е завършила също Психология на бизнеса.

Освен това тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен.

Тя е работила 5 години като бизнес-треньор, HR-мениджър в световни корпорации като Cosmopolitan, Top Gear, Men‘s Health и личен консултант по управление на персонал на мениджъри на световни компании.

Преди 8 години тя напуска сферата на бизнеса и отваря собствена компания Happy Woman Academy, която днес е една от най-успешните компании за личностно развитие на Балканите.

Happy Woman Academy провежда семинари в повече от 10 държави, като Англия, Австрия, Франция, Америка, Гърция, както и ретрити на Бали, Тайланд и др..

В нейната компания работят 15 треньора от цял свят. Тя има офиси в цяла България, в Лондон и Виена.

Квалификации