Нина Стойчева

Пловдив
  • 245 показвания

Нина Стойчева

Пловдив
  • 245 показвания

Информация за Нина Стойчева

Последните научни изследвания показват, че основното емоционално състояние на хората се създава в рамките на първите няколко години от живота им и ако не преживеят голяма промяна, повечето хора не се чувстват значително по-добре или по-зле емоционално, отколкото са се научили през този период. Емоциите ни не са просто усещане, което се носи из тялото ни и ни кара да се чувстваме по-добре или по-зле без определена причина. Те са важна част от нашата интелигентност. Емоциите са начинът, по който неосъзнатото ни показва на какво в живота си трябва да обърнем по-голямо внимание. Опитомявали сме зверове и сме обуздавали мълнии, но все още не сме опитомили себе си. X. Г. Уелс


В дългогодишната си практика изучавах и прилагах някои от най-ефективните психологически практики, които са доказали своята ефективност при справяне с депресия, тревожност, панически атаки, фобия, нарушения в храненето, натрапливи мисли и други и други... Всеки, който е имал нужда от такава помощ и е посещавал кабинет за психологическа помощ знае, че е много важно психотерапевта да успее да вдъхне доверие, доверие което е продиктувано от опит, знания и дълга практика. Доверителните отношения между терапевта и клиента/пациента са задължителни и ако това не се постигне, терапията е неосъществима. В стремежа си да бъда още по-ефективна и резултатите да са реални и постоянни намерих начин да го постигна.


21 век! Живеем във века на цифровата информация. Факсът, мобилните телефони, компютрите и сателитните технологии се възприемат като неделима част от нашето съвремие. Но какво е общото между компютърните технологии и психологическата помощ? Искам да ви разкажа за "новите технологии" в психотерапията, наречени: ЕЕГ-Биофийдбек /невротренинг/ и Невролингвистично програмиране /НЛП/. Ако сте решили да се информирате до край ще е необходимо да влезете в меню „Услуги“.


Ако имате нужда от промяна и развитие...


Ако правите житейски избор...


Ако имате емоционални затруднения или имате проблеми във взаимоотношенията, значи имате нужда от психологическа помощ.

Квалификации