АЛФАМЕДИКА - Ортопедичен магазин град Сливен

  • 1342 показвания

АЛФАМЕДИКА - Ортопедичен магазин град Сливен

  • 1342 показвания

Информация за АЛФАМЕДИКА - Ортопедичен магазин град Сливен

Всеки е чувал, че „движението е здраве“. Всеки би приветствал активния и здравословен начин на живот. Ето защо през 2010г. ние създадохме ОРТОПЕДИЧЕН МАГАЗИН АЛФАМЕДИКА. Нашата цел е да Ви помогнем максимално бързо да се върнете към нормалното си ежедневие и начин на живот, като Ви предоставим внимателно подбрани продукти за опорно-двигателния апарат, с цел повишаване на стабилността на различни отдели на човешкото тяло и оборудване за мониторинг на жизнените му параметри в домашни условия.


Ние от АЛФАМЕДИКА имаме богат опит с ортопедичните медицински изделия и внимателно подбираме всеки продукт, преди да Ви го предложим.


За да бъдем 100% сигурни в качеството и произхода им, всички продукти в АЛФАМЕИКА се доставят единствено и само от производителите или официалните им представители за България.


При нас можете лесно да откриете висококачествени ортопедични медицински изделия като наколенки, ортопедични колани за кръста, наглезенки, стелки и всякакви други ортези на едни от най-добрите водещи производители в света.


В amedicabg.com лесно ще откриете подходящите за вас продукти за всяка част на опорно-двигателния апарат на тялото, които да облекчат моментните или хронични болки, да подпомогнат възстановяването или дори да ви предпазят от травми.


Знаем , че за вас е важно не само качеството на продуктите, но и качеството на обслужването, което Вие ще получите. Затова, можете да разчитате, че нашите консултанти ще Ви помогнат да изберете най-подходящия продукт, съответстващ на Вашия проблем. Ако ние се затрудним да Ви отговорим, няма да импровизираме, а ще се допитаме до производителя, вносителя или някои от специалистите, с които работим, за да получите изчерпателна информация.


Знаем колко е важно за Вас поръчката Ви да пристигне възможно най-бързо. Поради тази причина ние поддържаме налични над 95% от предлаганите от нас продукти и се стремим да ги доставим до вас в максимално кратки срокове.


Стремежът ни е да ви предоставим най-високо качество на обслужване с максимална отговорност. Ето защо имайте предвид, че статиите и материалите в АЛФАМЕДИКА са предоставени за обща информация и не трябва да се приемат като заместител на професионалното медицинско мнение или лечение от специалист.КАТЕГОРИИ