Holistic SpinalCare профилирано в терапия на гръбначният стълб град Варна

Варна
  • 392 показвания

Holistic SpinalCare профилирано в терапия на гръбначният стълб град Варна

Варна
  • 392 показвания

Информация за Holistic SpinalCare профилирано в терапия на гръбначният стълб град Варна

Holistic SpinalCare е профилирано в терапия на гръбначният стълб.Нашата практика в България започна на 04.04.2016 г. в Дом Младост(басейните) – Варна. Избрахме Дом Младост поради факта че е единствения термален източник във рамките на града. Целта ни бе да прибавим полезното действие на термалната вода към холистични методи и техники за ускорено лечение и възстановяване. Ние предлагаме на клиентите си професионално отношение към здравословните им проблеми. Използваните от нас методи гарантират облекчаване/премахване на болките, напрежението и сковаността. С течение на времето непрекъснато разширяваме обхвата на предлаганите услуги. Нашите квалификации са: Рехабилитатор - Кинезитерапевт, Хиропрактик и Структурна Остеопатия - Chiropractic & Structural Osteopathy, Fascial manipulation(L. Stecco), ERGON-IASTM tehnique, Юмейхо терапия, Аюрведа, Декомпресионна терапия, Здравен мениджмънт,  Масажист терапевт.


Гарантираме висококачествено обслужване. Целта ни е да даряваме здраве, помагайки на нашите клиенти със знания и умения. Подходът е индивидуален, като се взимат предвид здравословните проблеми и физическо състояние(възраст, пол).


Нашите услуги са подходящи за хора от всяка възраст, и особено препоръчителни за тези от вас, при които работния ден е в статично положение(офис служители, професионални шофьори), в сферата на тежка физическа работа, както и за активно спортуващи и др.Гравитацията е най-мощната сила, която тялото ви ще усети през целият си живот.


Декомпресионната терапия(Екстензията) като метод е използван от векове за облекчаване на болките в гръбначния стълб, намаляване на стреса и напрежението върху тялото.
Нашите методи дават възможност за мобилизация на скелетната структура и скелетните мускули, което води до облекчаване на болките или тяхното премахване. Възстановява се нормалното функциониране на мускулите, което води до възстановяване функцията на гръбнака.


Апаратурата, с която разполагаме дава възможност за разнообразни процедури. В идеята за оборудването сме заложили здравословното влияние на декомпресията и хидротерапията.


Разполагаме с апарат от най висок клас Chattanooga Triton DTS – САЩ.  Със системата TRITON за постепенна плавна рехабилитация „CHATTANOOGA“ въведе нова генерация иновативни тягови устройства, които имитират фините нюанси на ръчните движения на терапевта и подобряват съвременната теглителна терапия с нови функции. Разполага с обширна база данни. Съдържанието, анатомичните изображения и патологиите са достъпни чрез сензорен екран. В допълнение, могат да се задават различни параметри като: прогресия, теглителна сила (статично, периодично и циклично) и други.


Това е начин за облекчаване на болките в областта на шията, гърба и таза, подобряване на кръвообращението, стимулиране на мускулите, намаляване на стреса и напрежението върху тялото.


Нашите пакетни услуги са: Chirocare и Scoliocare, те съчетават най- доброто от всички Холистични-Терапевтични методи. Ние можем да ви помогнем за отстраняване на сериозни проблеми на гръбначния стълб като: Сколиоза, Кифоза, Травми-Камшичен удар-Whiplash, Дискогенни заболявания/Дискова херния, Лумбаго, Ишиас, Радикулит и др/,мускулно-ставни проблеми или просто болки в гърба,кръста и главата. Терапията,която ви предлагаме може да предотврати необходимостта от оперативна намеса или дългото и несигурно медикаментозно лечение. Не давайте възможност на болката да се превърне в хронична, не отлагайте навременна терапия!


Клиенти с неуточнена диагноза или със силен болков синдром се препращат към лекар специалист!


 


Услуги
Отзив от благодарен клиент!


След прекарана болест на Пертес, освен износените тазобедрени стави и предстоящата смяна, се появиха и други усложнения като усукан таз, завъртян около оста си гръбначен стълб, приплъзнати прешлени и сколиоза. Всички лекари ми казваха, че тъй като съм на 25г. не може да се повлияе на костната система. Тогава чух за Natalia Tatar и Ervin Sabit от кабинет Holistic Spinal Care-Дом Младост , с които приложихме методите на холистичната медицина и терапия. Сега резултатите са вече налице: таза ми е изправен и симетричен, прешленните дискове освободени и сколиозата почти елиминирана. Благодаря им! Доверете им се !!!
Ден От До
Понеделник 13:00 19:00
Вторник 13:00 19:00
Сряда 13:00 19:00
Четвъртък 13:00 19:00
Петък 13:00 19:00
Събота 10:00 17:00
Неделя Затворено Затворено

 


Квалификации