Частна линейка Невимед София

София
  • 336 показвания

Частна линейка Невимед София

София
  • 336 показвания

Информация за Частна линейка Невимед София

НЕВИМЕД ЕООД гр. София осъществява сигурен медицински транспорт със специализиран автомобил на територията на гр. София, както и в други селища в България и държави на територията на ЕС. Частната линейка е оборудвана с хидравлична носилка, преносим стол за стълби и асансьори, кислородна бутилка, аспиратор, генератор за напрежение 220V.

 

 

Услуги:Осъществяваме надежден транспорт на болни от дома до болницата и от болницата до дома на територията на цялата страна и държави в ЕС. С предварителна заявка осигуряваме лекар придружител.


 

 


Оказваме помощ на болни, като ги сваляме от легло и транспортираме със специализиран преносим стол до линейката, пътуваме до посочен адрес, настаняваме болните на новото легло.


 

 


Транспортираме болни до избрано лечебно заведение за медицински изследвания. Оказваме съдействие за провеждане на ядрено-магнитен резонанс при необходимост.


 

 

 


Обезпечаваме безопасното провеждане на различни спортни и концертни мероприятия. С предварителна заявка можем да осигурим лекар или медицинска сестра придружител.


 

 

 


Разполагаме със специализиран автомобил за транспортиране на починали до посочен адрес на територията на цялата страна.