ThaimOut - Тайландски масажи

София
  • 421 показвания

ThaimOut - Тайландски масажи

София
  • 421 показвания

Информация за ThaimOut - Тайландски масажи

ThaimOut e мястото, където нашите специалисти от Тайланд застават до вас в грижата за доброто ви самочувствие и релаксация. Ако сте имали тежък ден, или просто искате да отделите време за себе си, ние с удоволствие ще ви посрещнем в автентична тайландска обстановка и ще ви предложим разнообразни процедури, които ще наситят сетивата ви с уникални усещания за спокойствие, баланс и хармония, с оригинални тайландски продукти, съдържащи биоорганични съставки и с внимание към всеки детайл. Очаровайте себе си и запазете своето време за масаж онлайн на адрес www.thaimout.eu или на телефон 0876 33 55 97. За нас ще бъде удоволствие да върнем усмивката ви!

Потопете се в магията на хилядолетната тайландска традиция в масажното изкуство в новото тайландско масажно студио.

ВЪРНЕТЕ СВОЯТА ЖИЗНЕНА СИЛА И ЕНЕРГИЯ ПОД ГРИЖИТЕ НА ТАЙЛАНДСКИ СПЕЦИАЛИСТИ, ПОДАРЕТЕ ЛУКС НА СЕТИВАТА СИ, В НЕВЕРОЯТНАТА ТАЙЛАНДСКА ОБСТАНОВКА. ВЗЕМЕТЕ СВОЕТО ВРЕМЕ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ВЪТРЕШНА ХАРМОНИЯ И УСМИХНЕТЕ ДЕНЯ СИ!
Открийте Тайланд в сърцето на София!

Съвременното общество, наред с ползите на цивилизацията, поставя човека в условия на непрестанен стрес. Нашите опитни специалисти застават редом с вас в грижата за здравето, която, както още Аристотел казва, е грижа на искащия да бъде здрав. От древни времена изкуството на масажа е било високо ценено и ползите от него безспорни. Доверете се на нашите специалисти от Тайланд и почувствайте удоволствието от разнообразни процедури, които ще наситят сетивата ви с уникални усещания за спокойствие, баланс и хармония. И всичко това в една автентична тайландска обстановка, с продукти, съдържащи специално подбрани етерични масла и с внимание към всеки детайл.
Не пропускайте да разгледате и нашите специални пакетни предложения.

Очаровайте себе си и тези, които обичате, като резервирате час за масаж в нашия салон. Той работи за вас всеки ден от 11:00 до 20:00 часа.

МАСАЖИ;
Потопете се в магията на хилядолетната тайландска традиция в масажното изкуство с нашите специални предложения.
30 МИН – 30ЛВ.
60 МИН – 50ЛВ.
90 МИН – 70ЛВ.

Повлиян от древните традиции в йогийската практика, представлява серия от движения, разтягания и натиск по енергийните линии и точки на тялото, които хармонизират и балансират енергийния поток в организма. Базиран е на работа върху 7200 енергийни канала в човешкото тяло. Според предпочитанията и настроението ви, може да бъде силов с терапевтичен ефект или по-лек за релаксaция.

ТАЙЛАНДСКИ АРОМА МАСАЖ;
30 МИН – 40ЛВ.
60 МИН – 70ЛВ.
90 МИН – 90ЛВ.

Това е тайландски масаж със специално подбрани от азиатските градини масла. Едно изпитано средство за релаксация и намаляване на стреса е арома масажът. Тази алтернативна терапевтична техника съчетава естествените терапевтични свойства на етеричните масла и лечебната сила на масажа. Използват се етерични масла, с известни лечебни свойства. Те са концентрирани есенции от цветя, плодове, семена, листа и кора на някои растения. Съществуват стотици етерични масла, но в ароматерапията се изпозват около 40. Арома масажът облекчава стреса и помага на тялото да укрепи имунитета и да се бори с инфекциите. В този масаж се смесват етеричните масла с базови масла, които директно се усвояват през кожата в кръвоносната система и оказват ефект върху функциите на целия организъм и главно на нервната система. Нашите обучени специалисти ще се съобразят с конкретните ви желания, както и с начина на живот и работа, физическото и психическо здраве при подбора на най-ефективния за вас продукт.

ТРАДИЦИОНЕН ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ С БИЛКОВИ КОМПРЕСИ;
60 мин – 70лв.

Традиционните тайландски билкови компреси съдържат комбинации от различни билки и подправки, притежаващи различни благоприятни свойства. Терапевтичните свойства на затоплените компреси допринасят за детоксикацията и подхранването на кожата.

Техниката на Thai Herbal Ball компрес повишава емоционалното и физическо благосъстояние, като предизвиква дълбока релаксация, облекчава стреса. Тази процедура подобрява циркулацията на кръвта и лимфата, и стимулира работата на вътрешните органи. Горещите компреси са идеални за облекчаване на различни състояния:
Болки в мускулите;
Навяхвания и натъртвания;
Болки в гърба;
Артрит;
Кожни заболявания;
Мигрена;
Хроничен стрес или безпокойство;

Комбинацията от традиционни тайландски билки, които се използват в тези компреси има ободряващ ефект върху тялото и ума, успокояват претоварени мускули и дават енергия на целия организъм. Тези билки притежават противовъзпалителни, стягащи, антисептични свойства, почистват и лекуват кожата, като насърчават растежа на клетките. Известно е въздействието им да подпомага на горните дихателни пътища при бронхит, астма и обикновена настинка.

ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ НА КРАКАТА;
30 мин – 30лв.
60 мин – 50лв.

Тайландският масаж на краката е древна лечебна процедура, която има своето заслужено място в масажното изкуство. Знанията и техниките на този масаж дълго са били държани в тайна и се предавали от поколенията на будистките монаси в Кралския дворец на Тайланд.
Съществуват и други области в човешкото тяло, където в събран вид са проектирани рефлекторни зони – ушните миди, лопатките, областта на гръбначния стълб, но безспорно водещо значение има областта на ходилата. Това е така, защото тази област е с ясна локализация на зоните и е достатъчно обширна.
THAI рефлексотерапията е съчетание между древните китайски, японски и индийски лечебни изкуства на рефлексология и призната от хилядолетия процедура, която стимулира организма да произвежда дълбоко и уникално чувство за равновесие, спокойствие и благополучие. Десет големи енергийни линии се движат в рамките на тялото – от върха на главата до стъпалата на краката, където завършват като точки на натиск. Като се стимулират тези точки, умът и тялото се насърчават да възстановят своя собствен здравословен баланс.
Според теорията на акупресурата и акупунктурата, всеки крак има 7200 сетивни нервни окончания, които са свързани с вътрешните органи. По тази причина, оказвайки въздействие върху тези окончания чрез натиск се стимулират функциите на вътрешните органи, освобождава се стреса и се подобрява съня, намалява се сковаността и се подобрява гъвкавостта. Масажът на ходилата подобрява настроението, концентрацията и яснотата на ума и оставя чувство на спокойствие.
THAI масажът на стъпалата е чудесен за уморени крака, за подобряване на кръвообращението и движението на лимфата. При този масаж се използват пръстите, палците, кокалчетата на ръцете и заоблена дървена пръчка с лосион или масло. Това са нежни докосвания, изпълнени с грижа, които ще ви накарат да се почувствате балансирани, енергични и освежени.
Разбира се, както при всяка процедура и при рефлексотерапията има противопоказания, свързани със сериозни здравословни проблеми и опитните ни специалисти са добре информирани за тях.
THAI масажът на стъпалата обикновено се прави с напълно облечен пациент, като е добре дрехата да е достатъчно широка и да може да се повдигне над коляното.
Ходилата са важна част от човешкото тяло и грижата за тях, осъществена от нашите опитни специалисти ще ви осигури комфорт и неповторимо усещане за лекота, ще възвърне самочувствието и радостта от живота! Доверете ни се в грижите за своето тяло и се потопете в неповторимата обстановка на ThaimOut! Ние Ви очакваме!

Квалификации