Vitanea - Арония

  • 301 показвания

Vitanea - Арония

  • 301 показвания

Информация за Vitanea - Арония

Казвам се Христо Крачанов и съм посветил живота си на научни изследвания в областта на здравословните храни. Хората казват, че аз съм човекът, направил аронията известна. След 6 години на проучвания, през 1984 започнах производството на диетични напитки на базата на здравословния плод арония. Първо направихме сиропи, а през 1998 година дадохме началото на натурални сокове от така наречените антоцианови плодове – арония, къпина и ягода – богати на антиоксиданти, витамини и пектин.


През 2003 създадох фирмата Vitanea, известна с най-натуралните, полезни и здравословни сокове. С една дума – истински. Технологията на производство на напитките е уникална и запазва всички полезни компоненти на плодовете. И до днес, заедно със семейството ми, продължаваме да усъвършенстваме продуктите с марка Vitanea, с единствената мисия да предлагаме само най-доброто, полезно и българско.


Нектар от арония - с добавена захар, 1л

Нектар от аронияНектарът от арония се отличава с богатство на биологично-активни вещества: витамини Р, С и Е, минерални соли и микроелементи, които се запазват при избраната технологична преработка. Високото съдържание на стабилни антоцианини в нектара определя неговия антиокислителен ефект в организма, както и други терапевтични ефекти.

Приложение:
Нектарът е подходящ за консумация от всички възрастови групи. Действа благоприятно на минералната и обща обмяна на веществата в организма, на кръвообразуването. Препоръчва се при лечение на хипертония, атеросклероза. Подобрява тонуса и повишава защитните сили на организмаСъстав и хранителна информация


Нектар с ниско съдържание на захар - без добавена захар, 1л сладост от естествен източник

Нектар от арония без добавена захарНектарът от арония с ниско енергийно съдържание има същото полезно действие в организма, както и нектара с добавена захар. Характерното при него е, че може да се консумира и от диабетици.


Приложение:
Нектарът е подходящ за консумация от диабетици. След 20-дневно приемане по 200 мл.(дневно) нектар от арония без захар се установява намаление на стойностите на кръвната захар с 10 до 30%. Има и други терапевтични ефекти: при хипертония, атеросклероза и др.Състав и хранителна информация
Студено пресован - с вишна и малина (5%), с добавена фруктоза(5%), Тетра Призма опаковка от 1л

(спрян от производство)
Сок от аронияПРИРОДЕН ИЗТОЧНИК НА АНТИОКСИДАНТИ

Сокът от арония действа благоприятно на минералната и общата обмяна на веществата в организма, на кръвообразуването, повишава жизнения тонус, допринася за осигуряване на нормалната пропускливост на кръвоносните съдове.


Приложение:
Наличието на стабилни антоцианини в арониевите плодове, определят техния висок антиоксидантен ефект, което води до следните терапевтични ефекти:
  • При атеросклероза

  • Лъчеви увреждания и интоксикация с тежки метали

  • Антоцианините имат вазопротективно, хемопротективно и хепатопротективно действие


Състав и хранителна информация