Знахария ЕООД Био храни, напики, билки, козметика и др.

ул. Цар Калоян 15
  • 316 показвания

Знахария ЕООД Био храни, напики, билки, козметика и др.

ул. Цар Калоян 15
  • 316 показвания

Информация за Знахария ЕООД Био храни, напики, билки, козметика и др.

Успехът в бизнеса са базира на доверието, особено когато става въпрос за бизнеса с хранителните добавки и билки. Поставяйки качеството в ядрото на всичко, което Знахария предлага – в това число стоки и услуги, фирмата спечели доверието на хиляди клиенти в България и чужбина. Ние сме научили за нашите клиенти следното – всички те са интелигентни, независими личности, които правят задълбочено проучване преди да купят определен продукт и полагат голяма грижа за своето здраве и благосъстояние. Те търсят продукти с проверен произход и доказано качество, бързо и коректно обслужване – преди и след направената поръчка. При съвременната пазарна обстановка не е достатъчно да разполагаш само с богат асортимент от артикули, но и да предложиш решение – тогава, когато клиентът търси такова. Публицистична дейност:


Ние се стремим на първо място – да „чуваме“ хората и да разбираме техните потребности в сферата на лечението и превенцията с билки и билкови продукти. На второ място се опитваме да подберем актуална и достоверна информация, придобита от независими научни източници, която да обхване цялостно конкретния здравен проблем. И накрая, но не на последно място, да създадем един  качествен и достъпен продукт – във вид на статия, която да бъде възприета от широката ни читателска аудитория,  да бъде интересна и полезна. Осведомеността на клиента по отношение на лечебните свойства на растенията е от ключово значение, за да може да се направи информиран избор и да се вземе правилното решение. Ето защо ние продължаваме да разкриваме тайните на билките.Екипът на Знахария:


Предлагането на билкови продукти е сложна и отговорна дейност. Познаването на химичния състав и действието на лечебните растения спрямо човешкия организъм е от съществено значение. Ето защо екипът на Знахария се състои от лекар; магистър психолог и научен сътрудник в областта на билколечението. Работим успешно и черпим знания включително и от много практици – народни лечители, а когато става въпрос за качеството на билките (съдържание на етерични масла, период на събиране, наличие на активни вещества и др.) се допитваме до независими лаборатории, контактуваме с производители и износители на билки в България и чужбина.Международни партньори и представителство на световни брандове:


Herbal Hills


Herbal HillsHERBAL HILLS e съвременна и бързо развиваща се компания, чиято основна дейност е отглеждане, производство и износ на билкови екстракти и билкови комбинации, наричани в Индия – „аюрведични лекарства”, които в интернационален план са със статут на Натурални хранителни добавки. Компанията разполага с високотехнологични производствени звена в Лонавала, Индия, където се постигат оптимални стандарти за качество по редица  международни стандарти, като  USDA, FDA, VOCA, APEDA, HALAL etc. Продуктите се популярни в над 30 държави, като заемат достойно място на едни от най-конкурентните пазари в тази сфера – САЩ и Европейския съюз.


Знахария е официален дистрибутор и представител на „HERBAL HILLS” за България.  Нашият съюз е посветен на здравето и цялостното благосъстояние на хората. Ние заедно споделяме принципа – „НАЗАД КЪМ ПРИРОДАТА” и се стремим към постигането на общи цели – да предлагаме продукти с доказано качество, произведени на основата на най-древната система  за опазване човешкото здраве – Аюрведа. Основавайки се на богатия опит и традиции в билколечението и профилактиката, както в България, така и в Индия, ние с „HERBAL HILLS” си поставяме отговорната задача да предоставяме на клиентите си алтернативни решения без странични ефекти.Lindens Health and Nutrition


lindens


 

 

 

Основана през 2008г. от Бевърли Дентън, Lindens Health and Nutrition е иновативна и етична компания, която е специализирана в производството, дистрибуцията и продажбата на хранителни добавки. Lindens започва своята дейност като магазин за здравословни храни в Осет, Западен Йоркшир. Интереса на потребители бързо се фокусира върху техния бизнес, посветен на качеството, модерния дизайн и високите технологии при изработката на продуктите, което осигурява на компанията бърз и непрестанен растеж от тогава насам.


През последните години компанията инвестира значителни средства в изграждането на нови производствени мощности, маркетинг и обучение на персонал. Бизнесът процъфтява през 2015г., когато предлаганият асортимент надхвърля 130 продукта, фабриката наема повече служители и екипът отпразнува своята 300 000 хилядна продажба. Lindens е една от най-бързо развиващите се, съвременни компании в Европа.